Комунальний позашкільний навчальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості" Дніпропетровської міської ради

Новости

Новости: 1370

КОНЦЕРТ НА НАБЕРЕЖНІЙ

З 12.00 ДО 16.00 КОЛЕКТИВУ ЦЕНТРУ ТА ШКІЛ РАЙОНУ ДАВАЛИ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ НА ЧЕСТЬ 68 -Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ.

МУЗЕЙ ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ

МУЗЕЙ БОЙОВОЇ СЛАВИ "ШЛЯХАМИ ПАМ'ЯТІ", РАЗОМ ЗІ ШКОЛАМИ САМАРСЬКОГО РАЙОНУ РОЗБИЛИ ВИСТАВКУ НА НАБЕРЕЖНІЙ, НАПРОТИ ГОТЕЛЯ "ДНІПРОПЕТРОВСЬК".
09.05.2013

"БЕССМЕРТНЫЙ ПОЛК" - УЧАСТЬ РАЙОННОГО ПАРЛАМЕНТУ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА

РАЙОННИЙ ПАРЛАМЕНТ У СКЛАДІ 1000 КОЛОНИ МЕШКАНЦІВ САМАРСЬКОГО РАЙОНУ, ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКОВІЙ ХОДІ НА ФЕСТИВАЛЬНОМУ ПРИЧАЛІ.
25.04.2013

ГЕНЕРАЛЬНІ РЕПЕТИЦІЇ КОЛЕКТИВУ "БАРАБАНЩИЦІ".

У ЗВ'ЯЗКУ З НАБЛИЖЕННЯМ ДО СВЯТА 9 ТРАВНЯ У КОЛЕКТИВА "БАРАБАНЩИЦІ" ЗЯВИЛИСЬ ГЕНЕРАЛЬНІ РЕПЕТИЦІЇ ФАКЕЛЬНОЇ ХОДИ.
24.04.2013

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "МІЙ РІДНИЙ КРАЙ, МОЯ КРАЇНА"

У МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА В ЕКОЦЕНТРІ ВІДБУЛОСЬ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ МІСЬКОГО КОНКУРСУ "МІЙ РІДНИЙ КРАЙ, МОЯ КРАЇНА".
23.04.2013

ЗУСТРІЧ РАЙОННОГО ПАРЛАМЕНТУ З ЗАВІДУЮЧОЮ РАЙОННИМ ВІДДІЛОМ ОСВІТИ

В РАМКАХ ЗАХОДІВ РАЙОННОГО РІВНЯ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ САМАРСЬКОГО РАЙОННОГО ПАРЛАМЕНТУ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА З ЗАВІДУЮЧОЮ РАЙОННИМ ВІДДІЛОМ ОСВІТИ ШКЛЕНСЬКОЮ ЛЮДМИЛОЮ ІВАНІВНОЮ.
18.04.2013

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ"

МИ ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧО - ЮНАЦЬКОЇ ВИСТАВКИ ДЕКОРАТИВНО - ВЖИТКОВОГО МИСТЕЦТВА ТА НАРОДНИХ ПРОМИСЛІВ "З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ" З ПЕРЕМОГОЮ.
17.04.2013

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ "ДІТИ ЄДНАЮТЬ УКРАЇНУ"!!!

У МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА ВІДБУВСЯ КОНКУРС "ДІТИ ЄДНАЮТЬ УКРАЇНУ", НОМІНАЦІЯ: ХОРЕОГРАФІЯ!
11.04.2013

ТРЕНІНГ У САМАРСЬКОМУ РАЙОННОМУ ПАРЛАМЕНТІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА

"ЗВЕРХЛЮДИНА - ХТО ЦЕ?" - НАЗВА ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ ЯКИЙ ВІДБУВСЯ У ПАРЛАМЕНТІ В РАМКАХ ЗАНЯТТЯ!
11.04.2013

МАРАФОН ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ: "ДІТИ ЄДНАЮТЬ УКРАЇНУ"

У МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА ВІДБУВСЯ МАРАФОН ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ!